Новини
Нов национален номер 0700 800 55
прочети повече
Техническа среща 2016 г.
прочети повече
120 години Растителна защита
прочети повече
Златна праскова 2015
прочети повече
Екскурзия 2015 г.
прочети повече
Принос в РЗ
прочети повече
20 години " Виола - АЕ " ООД
прочети повече
СТАМИНА 50 СЛ
прочети повече

              „ Виола - АЕ ”  ООД предлага само препарати за растителна защита, торове и семена , които са регистрирани и имат сертификат за качество и произход, което гарантира по-висока конкурентност на селскостопанската продукция на европазарите.

            „ Виола - АЕ ” ООД разполага с висококачествени и ефективни пестициди и семена на лидерите от агрохимическата и семенарска индустрия : БАСФ, Суми Агро, Агрия, К+Н Ефтимиадис, Агриматко, Синджента, КВС Семена, Агро Био Трейдинг, Мактешим Аган, Р.А.Г.Т Семанс. На някои от тях „ Виола - АЕ ” ООД е официален дистрибутор за региона.

              Дружеството осъществява доставка до клиента на пестициди, торове и семена със собствен транспорт, в рамките на 24 часа. Разполага с  лицензиран склад за съхранение на продукти за растителна защита, от който се извършва цялата логистична дейност. Пестицидите се съхраняват при постоянно наблюдение на влажност и температура в помещенията, както и съблюдаване сроковете на годност на препаратите, което гарантира тяхната ефективност.

           Партньори на „ Виола - АЕ ” ООД са земеделски кооперации, частни земеделски производители и фирми – полевъди, лозари, овощари и тютюнопроизводители.

             Фирмата разполага и със селскостопански аптеки на територията на гр. Сливен, Стралджа и Сунгурларе, в които се предлагат продукти за малкото стопанство или градина.